TEATER & SHOW

Att uppleva en teater, konsert eller show LIVE är något extra!
Vi jobbar aktivt med att erbjuda ett brett utbud för alla åldrar. Vår teater är anrik och skapar en magisk inramning av våra evenemang.

Nedan kan du läsa mer och boka biljett till kommande föreställningar.

KOMMANDE

Evenemang
– Våra egna evenemang

Boka din biljett på knappen här nedanför.

KLICKA HÄR

Ulricehamns
Riksteaterförening

HÄR kommer du till deras
egna sida.

KLICKA HÄR

TIDIGARE BESÖKARE

Folkets hus Ulricehamn har tidigare tagit emot flera stora namn, bland annat Tommy Körberg och Sven Volter. När Tommy Körberg kom på besök såldes biljetterna slut snabbt och salongen var fullsatt, en kanonföreställning. Sven Volter i föreställningen ”Märk hur vår skugga” var en succé, med stående ovationer efter föreställningen. Vi på Folkets hus i Ulricehamn är stolta över alla föreställningar som visats hos oss och är övertygade om att vi kommer kunna fylla på listan med namn i framtiden.

Styrelsens mest nostalgiska tillbakablickar är Ta’t lugnt ta en toy, Ta de rätta, ta Cloetta och ”Säg Algot’s det räcker med Humor, Musik&Allvar AB tre fantastiska nostalgiresor med upprymda raggare på balkongen. Den mest förtrollande tillbakablicken går till Carl Einar Häckner som alltid haft föreställningar med varmt hjärta.

Största arrangemanget hittills var premiären av Änglagård vintern 2010 då det var stort pådrag med röda mattan på Nygatan i Ulricehamn.

Information Ingegerd, styrelsen Folkets Hus Ulricehamn