Laddar Evenemang
När Ryssland anföll Ukraina trodde Putin på en snabb seger.
Kriget i Ukraina – början till slutet för Putins regim.
När Ryssland anföll Ukraina trodde Putin på en snabb seger. Men kriget har inte utvecklats som Putin hade räknat med. Journalisten och författaren Stig Fredrikson tror inte att kriget kommer att ta slut förrän Putin är borta. Men hur det ska gå till är omöjligt att säga. Stig kommer också kort att berätta om när han var hemlig kurir åt Alexander Solzjenitsyn.

Kl 18.30 Folkets Hus Ulricehamn
 
Efter paus en kort paus leder Henrik Ericksson , chefredaktör för medarrangerande Ulricehamns Tidning, en diskussion kring ett aktuellt lokalt ämne. Ikväll är frågan om ett nytt kulturhus i Ulricehamn uppe för diskussion:

 

Bibliotek eller kulturhus – vad skall nybygget fyllas med?

Efter många års turer är det nu klart var Ulricehamns nya kulturhus skall byggas. Men vad kommer byggnaden att fyllas av?  Bibliotek ja. Men något mer? Konsthall? Scener? Hur blir det nya bygget ett lyft för kulturen i kommunen? 

I panelen finns kommunstyrelsens ordförande Wiktor Öberg (M), Ulricehamns kultur- och fritidschef Lena Moritz och kulturintresserade ulricehamnare. Samtalet leds av UT:s chefredaktör Henrik Erickson – som också låter publiken ställa frågor.

Kl 19.30 Folkets Hus Ulricehamn

Entrén är fri tack vare stöd från Ideell kulturallians/kulturens kapillärer. Programmet är ett samarrangemang mellan Folkets Hus Ulricehamn och Ulricehamn Tidning

Till toppen