Laddar Evenemang

Alla Hjärtans Dag!

Nu kan du uppleva Carolas spektakulära, jubileumskonsert.
”CAROLAFESTEN – 40 år sedan Främling”

Live från Avicii Arena i Stockholm på biografer runtom i landet
Med miljontals sålda album och en ständigt aktuell musikkarriär har Carola blivit en ikon som har cementerat sin plats i strålkastarljuset, både i Sverige och internationellt. Hon är en artist som ideligen river barriärer och utmanar gränserna för vad som är möjligt och som fortsätter att inspirera generation efter generation.
I ”CAROLAFESTEN – 40 år sedan Främling”, får vi uppleva den oförglömliga kvällen då Carola framförde sina största pophits och förvandlade Avicii Arena till en hejdundrande glittrande fest, omgiven av kärlek, fyrverkerier och ballonger.
Med sitt fenomenala sjumannaband och gästartister som Benjamin Ingrosso, Lasse Holm och Andreas Johnson, blev det en festkväll som Carola och alla hennes fans sent kommer att glömma.
Konserten hyllades högt och brett av både fans och kritiker runtom i landet. Kulturnyheterna beskrev konserten som “den drottning som publiken kommit för att se”, medan Aftonbladet utnämnde konserten till “ett generöst bombardemang av pop från 40 år” och SVD sade “guld, glitter och alla hitsen på en gång”.

Konserten är 2 timmar och 34 minuter inkl paus. biljettpris 200:-
I pausen håller PausBaren ”PB” öppen och säljer vin, öl, bubbel och snittar samt kaffe, läsk och Te

https://www.nortic.se/ticket/event/52695

Till toppen