Datum/Tid
lör 20 oktober 2018
19:00 - 21:45

Nu kommer dom tillbaka!

Efter förra årets succé med John Delvis och Kenny Carlson feat. Moondogs Sweden kommer dom även i år hit till oss i Folkets Hus Ulricehamn med en sprakande show.

Det har blivit tradition nu med Moondogs eftersom det är 4:e året i rad dom kommer hit, och till Ulricehamns Folkets Hus. Som vanligt kommer Moondogs göra sitt yttersta för att försöka få Sten Sture att vakna till liv igen.

Med kärlek och respekt för sin store idols musik och med ryslig röstlikhet framför Kenny Carlson sin tolkning av tv-konserten ”NBC Comeback special 1968”, som sändes för 50 år sedan, med både chair set och stage set.

När sedan John Delvis äntrar scenen höjs temperaturen ytterligare och kvällen avslutas med det bästa ur Las Vegas years, komplett med ljusshow och klassiskt Elvis-prat och med Johns alldeles speciella glimt i ögat.

Denna konsert blir något längre än vanligt men ändå känns det som om tiden inte kommer att räcka till för alla fantastiska låtar.

Dessa två herrar skapar tillsammans med ett av Sveriges Vassaste band, Moondogs Sweden, en medryckande och magisk kväll som höjs ytterligare med en genomtänkt ljud-och ljusshow.

Moondogs, Kenny Carlsson och John Delvis tar sig an Elvis musik med den stora vördnad och respekt den förtjänar och vi är övertygande att värmen från denna höstkväll kommer hålla i sig hela mörka vintern.

Som vanligt blir det enklare förtäring innan och i pauser. Det kommer finnas det vanliga utbudet med vin, öl, kaffe mm.

Missa inte detta.

BILJETTER
Kostar 265 kr per person.

Du köper dem HÄR.

 

Varmt välkommen !