Datum/Tid
sön 14 oktober 2018
16:00 - 18:30

Pianisten, entertainern och vokalisten David Carbe tar med sig sin kvartett för en konsert fylld med musik – från visa till rock’n’roll!

Gäst: Lars-Eric Frendberg.

David Carbe Kvartett bjuder på en blandad repertoar med allt från jazz och visa till svängig boogie woogie och rock’n’roll! Exempel på artister vars musik framförs är Elton John, Ted Gärdestad, Charlie Norman, Chuck Berry, Jerry Lee, Elvis och många fler. Räkna med stor variation, bra stämning och en virtuous vid pianot!
Gäst denna eftermiddag är Lars-Eric Frendberg, en estradör från Trollhättan med publikkontakt och timing som få. Frendberg bjuder på allt från visa till rock’n’roll i riktig Elvis-style blandat med anekdoter och historier.

Pianisten David Carbe har hunnit med en hel del under sina 25 år. Som meriter kan nämnas gästspel i Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, ett femtiotal konserter tillsammans med Robert Wells, samarbeten med välkända artister som Janne Schaffer, Sofia Källgren och Jan Johansen samt egenarrangerade konserter i många olika städer. Carbe har genom sitt artisteri tilldelats ett flertal utmärkelser, bl.a. för sitt ”glädjefyllda musicerande” och ”sitt starka driv att föra vidare en musiktradition till nya målgrupper och generationer”.

MEDVERKANDE
David Carbe – piano, sång
Johan Walter – gitarr, sång
Jacob Linde – trummor
Simon Johansson – bas
Lars-Eric Frendberg – gäst

KONSERTLÄNGD
ca 2 tim 10 min inkl. paus

BILJETTER

Pris
Ordinarie (över 20 år): 220 kr per person
Upp till 20 år: 125 kr per person

Köp
Biljetter kan du köpa online HÄR eller så går
du ner till Turistbyrån och köper dem.
Tel till Turistbyrån: 0321-595959.