Laddar Evenemang
“Projekt: Mind Kontroll” svävar mellan vetenskap och psykologisk illusion när Anthony leker med era tankar samt världsbild. Kommer han att lyckas kontrollera hela publiken eller kan just du stå emot? Och hur kommer experimenten att avslutas?
Om du vill veta vad sinnet kan uppnå och hur det kan påverkas, glöm inte att komma ihåg att se Projekt: MIND KONTROLL.
Mentalism
ANTHONY CHARLES HEADS är en Mentalist.
MENTALISM är en scenkonst där dess utövare, så kallade ”mentalister” ger demonstrationer av bl.a. tankeläsning, hypnos, telepati, klärvoajans, tankekontroll och beteendemanipulation.
Folk frågar ibland – är det magi? Svaret är att mentalism är en gren av magi men är inte trolleri. Den är så nära äkta magi man kan komma.
– Jag är en av några få människor i världen som övar och förfinar den gamla scenkonsten. Jag använder en blandning av genuin psykologisk manipulation, vetenskapligt grundade teorier om tankeprocesser och lite bluffmakeri för att underhålla er. Konsten formades redan under mitten av 1800-talet och lever vidare än idag tack till att ni köpa biljetter eller boka in mig till ett event.
Vi ses.
Kind thoughts,
Anthony.
Anthony Charles Heads
Har bokat in sig hos oss.
lördag 2 december 2023
Insläpp: 18.30
Show: 19.00 – 20.30
Showen besökte 13 städer landet runt men nu under hösten 2023 kommer “Projekt: Mind Kontroll” besöka hela 20 städer innan turnén avslutas på Gröna Lund i
Stockholm.
Anthony är också konsult till andra mentalister och teaterproduktioner.
Till toppen