Lägg din konferens eller ditt möte hos oss. Vi har lämpliga lokaler för de flesta behov. Se under rubriken Lokaler för en presentation av de utrymmen och lokaler vi kan erbjuda.

En konferens i Folkets Hus innebär också en konferens i ett över 100-årigt kulturhus, ett av Sveriges vackraste Folkets Hus. Vår konferensservice är omtalat bra.

Som konferensstad har Ulricehamn många fördelar. Kommunikationerna hit är bra. Vi ligger några hundra meter från riksväg 40. Vi har två flygplatser ”lagom” nära. Till Jönköping Axamo är det ca 4 mil och till Göteborg Landvetter är det ca 8 mil. Järnväg finns i Falköping, Jönköping och Borås. Täta bussförbindelser åt både Göteborgshållet, mot Falköping och Jönköping.

Efter konferensdagens slut kan man ta en promenad på stans pittoreska gator eller gå ner och ta en sväng på strandpromenaden, åka en tur på sjön, ta ett dopp, göra ett besök i Gällstad o fynda kläder. Golfbanor finns det flera stycken. Är det vinter så finns det många tillfällen för fritidsaktiviteter. Välpreparerade skidspår, en stor slalomanläggning, simhall tex. På kvällarna kan man året runt roa sig med alla våra olika fik, bowling, hotellbaren, pubar, restauranger.

Stan är lagom liten så deltagarna sprids inte ut så som oftast sker i en större stad.

Vi har all tänkbar konferensutrustning. Vi anpassar den efter dina behov vid varje enskilt tillfälle. Saknas något så ordnar vi det du behöver.

Några exempel:

CD, DVD, BluRay, Satellit.
2 st Digtala 4K biosalonger.
Videokanoner (kan kopplas till både dvd o dator)
Overhead
Dia
Trådlösa myggor (headset)
Separata trådlösa mickar
Whiteboard
Hörselslinga
Blädderblock
Internet (Fast och trådlöst)

Fika & Mat

Vi kan även hjälpa dig med förtäringen. Kontakta oss så skräddarsyr vi detta efter just dina behov.

Bilder från Ulricehamn